INDIVIDUALISERET KOMFORT

100% ØKOLOGISK

100 NÆTTERS AFPRØVNING DERHJEMME

INDIVIDUALISERET KOMFORT

100% ØKOLOGISK

100 NÆTTERS AFPRØVNING DERHJEMME

Oplev den banebrydende

Una Madras™

Vi er vilde med madras-i-en-kasse-revolutionen. Og vi har lavet naturlige madrasser i over 30 år. Så vi begyndte at tænke over det:
Kunne vi bringe sunde, økologiske madrasser til flere mennesker? Kunne vi give dem dejlig, behagelig søvn, der også er god for planeten? Her ser du, hvordan vi besvarede disse spørgsmål – og flere – for at skabe den perfekte, økologiske Una Madras™…

Hvordan kan vi gøre vores madrasser sunde og sikre?

Vi kasserede petrokemikalierne og de industrielle klæbestoffer og deres giftige dunst, som man finder i syntetiske madrasser. Vi laver hver eneste Una Madras™ af 100% økologisk bomuld, uld og latex, så du kan ånde helt frit, lige fra den første nat.

Hvad ville gøre den enormt komfortabel?

Vores geniale ide var at designe tre komfortable lag af økologisk latexskum: et fast, et medium og et blødt. Og hvert lag har 7 zoner, der er beregnet til at give dig den perfekte støtte. Du arrangerer bare lagene i den rækkefølge, der giver den dybeste søvn lige netop for dig. Det er genialt.

Hvilke andre smarte ting kan vi gøre?

Sidste hånd på værket var at designe et betræk til vores Una™ Madras lavet af 100% økologisk bomuld og uld. Bomulden sikrer, at du ikke får det for varmt, mens ulden transporterer fugten væk, så du ikke føler dig svedig.

Vil det være godt for planeten?

Bare for at være helt sikre, tog vi til Sri Lanka og Indien for at skaffe latex fra klynger af bæredygtige gummitræer – og vores bomuld og uld skal også være bæredygtig. Siden vi sagde ‘nej’ til kemikalier, har vi miljømæssigt også et helt rent fodaftryk.

Vil prisen være overkommelig?

Det var vores drøm at hjælpe flere mennesker med at sove økologisk. Vi regnede ud, at hvis vi sprang mellemmanden over og lavede en økologisk seng i en kasse, kunne vores drøm blive til virkelighed – for omkring halvdelen af prisen for tilsvarende økologiske madrasser.

Kan vi tilføje temperaturkontrol?

Vi vidste, at folk ofte får det for varmt på madrasser af syntetisk hukommelsesskum. Vi vidste også, at vores helt naturlige latex ville løse problemet, fordi den lader kroppen ånde.

Hvad med de mennesker, der fremstiller Una™ Madrassen?

Det ville vi også, at du skal have det godt med. Hver Una Madras™ er Fair & Social Choice certificeret, og desuden investeres 5% af værdien af din ordre i et samfundsprojekt i Indien eller i Europa. Du kan endda vælge ved kassen, hvilket projekt, du ønsker at støtte.

Hvordan kan vi gøre det nemt at prøve Una?

Det naturlige svar var at købe dem online. Vi leverer din økologiske Una Madras™ hurtigt og giver dig 100 nætter til at afprøve den – med gratis returret. Nå ja, og en 10-års garanti.

Oplev den bedre nye Una Madras™

Prøv den selv, risikofrit, i 100 nætter
KØB MADRASSEN