INDIVIDUALISERET KOMFORT

100% ØKOLOGISK

100 NÆTTERS AFPRØVNING DERHJEMME

INDIVIDUALISERET KOMFORT

100% ØKOLOGISK

100 NÆTTERS AFPRØVNING DERHJEMME

Una Puden™

100% økologisk, højdejusterbar og åndbar pude til den perfekte søvnoplevelse. Vælg mellem to højder ved at tilføje eller fjerne en af de to indre puder.

Vælg din størrelse


560,- DKK

100% ØKOLOGISK

Alle materialer er 100% Global Organic Latex and Textile Standard Certified.

100
NÆTTERS PRØVETID

Risikofrit, sov 100 gange. Vi er overbevist om, at du vil elske den. Hvis ikke, gratis afhentning og 100% refundering.

CIRKA 7
DAGES LEVERING

Bestil i dag, og du vil sove sødt på din Una i løbet af få dage.

10 ÅRS
GARANTI

Fremstillet af de bedste naturlige materialer: din Una har 10 års garanti.

Organic Cotton

100% ØKOLOGISK

100 NIGHT TRIAL

100 NÆTTERS PRØVETID

NEXT DAY DELIVERY

CIRKA 7 DAGES LEVERING

5-YEAR GUARANTEE

5 ÅRS GARANTI

JUSTER DIN KOMFORT

FLERE DETALJER

MATERIALER

Økologiske latexflager: GOLS økologisk certificerede naturlige latexflager.

Økologisk betræk: GOTS økologisk certificeret stof fremstillet af 70% økologisk bomuld og 30% økologisk uld. YKK premium lynlås.

HØJDE OG FASTHED KAN JUSTERES

Personer, der sover på siden, har i reglen behov for lidt mere højde for en perfekt støtte til en ret rygsøjle. Personer, der sover på ryg eller mave støttes i reglen bedst af en tyndere pude, der ikke er så høj. Har du spørgsmål? Chat med os nu via chat-knappen.

DESIGN OG FREMSTILLING

Una er designet og udviklet i Tyskland og nænsomt og fair fremstillet i Indien (hvor de økologiske materialer vokser).

LEVERING OG RETURNERING

Levering

Din ordre bliver gratis leveret på hverdage af DPD. Du vil have mulighed for at spore din leverance hvert skridt af vejen og tilmed ændre dagen, så den passer dig.

Returnering & Refundering

Med vores tilfredshedsgaranti kan du få din ordre afhentet og fuldt refunderet indenfor 100 dage fra levering. Du skal blot beholde den originale emballage indtil du ved, du er fuldstændig tilfreds med din Una. Vi ved, at du vil elske din Una, men hvis ikke, skal du blot kontakte os, og så arrangerer vi returnering og giver dig pengene tilbage. Garanteret tilfredshed.

GARANTI

5 Års Garanti

Det er godt at vide, at alle Una puder kommer med en pro rata 5 års garanti for produktionsfejl eller fejl i materialer. Faktisk er naturlig latex kendt for at være utrolig holdbar og holde meget længere end vores garanti.

100 NÆTTERS AFPRØVNING

Garanteret Tilfredshed

Vi er sikre på, du vil elske din Una pude. Men hvis du ikke er vild med den efter 100 nætter, henter vi den gratis og giver dig fuld tilbagebetaling.

SKABT TIL KOMFORT

Luksuriøst blødt økologisk uld- og bomuldsbetræk

Luft og fugt cirkulerer naturligt og hjælper med at holde dig kølig, mens du sover.

Komfort du kan individualisere

Din Una™ Pude er fremstillet af tusinder af certificeret økologiske flager. Du kan tilpasse højde og fasthed blot ved at tilføje eller fjerne en af de to indre puder. Una Puden er lavet med dig (og planeten) i tankerne. Udelukkende fremstillet af de fineste økologiske materialer og endda med individualiseret komfort!

BEDRE FOR DIG

Der er ingen væmmelige ting i en Una™ Pude. Vores 100% økologisk certificerede materialer betyder, at du kan slappe af uden bekymringer. Den komfortable latex stammer fra lunde med Hevea træer uden tilsætning af ildelugtende petrokemiske produkter.

Du og din familie kan trække vejret frit fra den første nat.

GOLS-Organic-Latex-Certification-UNA

OGSÅ BEDRE FOR PLANETEN

Lige som den er sund for dig, er din Una bedre for miljøet. Der er ikke behov for væmmeligt petroleumbaseret skum, industriel lim og de skadelige fodtryk, de efterlader. Den latex, der er i din Una, er ganske enkelt tappet fra lunde med certificeret økologiske Hevea træer, der tilmed bekæmper klimaforandringer ved at absorbere CO2 fra luften hver dag.

Og hvem har brug for forurenende (almindelig) bomuld- og polyesterbetræk, når GOTS certificeret økologisk, pesticidfri uld- og bomuld gør et bedre job helt naturligt?

UNA PUDEN

KOMFORTABEL KØLIG

Ingen væmmelige dampe, ingen sved som med syntetisk skum, vores materialer valgt med omhu er kølende, åndbare og fugtoptagende, så du altid er behagelig kølig.

INGEN RISIKO MED 100 NÆTTERS FRI PRØVETID

GRATIS HURTIG LEVERING & RETURNERING

INGEN RISIKO MED 100 NÆTTERS FRI PRØVETID

GRATIS HURTIG LEVERING & RETURNERING

PRØV UNA PUDE I 100 NÆTTER

For at hjælpe dig med let at sove, kan du prøve vores Una Pude™ i 100 nætter – hvis du ikke er vild med den, afhenter vi den gratis og betaler dine penge tilbage.

HJÆLPSOM FAQ

Hvad er en økologisk madras? Og hvorfor er det blevet så populære?

En ægte økologisk madras er fremstillet i 100% certificeret økologisk naturmaterialer. Sørg for at se efter de økologiske certifikater for materialer til både betræk og fyld. En Una madras er fremstillet udelukkende med GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret økologisk bomuld/uld blanding betræk og 100% GOLS (Global Organic Latex Standard) certificeret økologisk latexskum.

 

Hvordan tilpasser/konfigurerer jeg fastheden af min Una Madras?

Una er verdens første økologiske madras, der kan optimeres, hvilket betyder, at du kan justere fastheden på denne fantastiske naturmadras til perfektion. Vores kunderesearch har vist, at 80% af vores kunder vælger Fast nederst, Blød i midten og Medium på toppen til deres ideelle madras. Men hvis du foretrækker den mere fast, så læg Fast øverst, og hvis du foretrækker den lidt blødere, så læg det Bløde lag øverst. Du skal blot lyne lynlåsen op på betrækket, rulle og fjerne de tre fasthedslag, og rulle dem ud igen indeni betrækket i den rækkefølge, du ønsker dem. Rul den, Lyn den, Elsk den. Gør det med to personer. Så enkelt er det.

 

Er der nogen kemiske brandhæmmende stoffer, lim, syntetisk skum eller andre tilsætningsstoffer i en Una Madras?

En Una Madras er så ren, som den kan være, og indeholder UDELUKKENDE de fineste naturlige søvnmaterialer nemlig certificeret økologisk latexskum (i 3 fasthedsgrader), økologisk bomuld, økologisk uld. Det vil sige absolut ingen potentielt farlige brandhæmmende kemikalier, ingen lim, ingen pesticider og ukrudtsmidler eller ækel petroleumbaseret skum. Du og din familie kan slappe fuldstændig af og trække vejret frit på din Una.

 

SE ALLE FAQ