INDIVIDUALISERET KOMFORT

100% ØKOLOGISK

100 NÆTTERS AFPRØVNING DERHJEMME

INDIVIDUALISERET KOMFORT

100% ØKOLOGISK

100 NÆTTERS AFPRØVNING DERHJEMME

Una Junior™

100% økologisk med 2 Komfort Lag. Medium-Fast side perfekt til børn mellem 3-11 og medium-blød side, når de er mellem 12-17

Vælg din størrelse

4.125,- DKK

Organic Cotton

100% ØKOLOGISK

100 NIGHT TRIAL

100 NÆTTERS PRØVETID

NEXT DAY DELIVERY

CIRKA 7 DAGES LEVERING

10-YEAR GUARANTEE

10 ÅRS GARANTI

ULTIMATIV KOMFORT

SUPER BLØD ØKOLOGISK BETRÆK AF ULD OG BOMULD

Lader luft og fugt cirkulere naturligt, så du ikke bliver varm og generet.

2 KOMFORT LAG™

2 komfortable lag af fuldstændig naturlig latexskum – en medium, en blød. hvert lag har 7 zoner, der blidt støtter din krops konturer.

KOMFORT, DU KAN TILPASSE

Arranger blot din lagene i din madras i den rækkefølge, der er mest behagelig for dig, lyn betrækkets lynlås og drøm sødt.

FLERE DETALJER

MATERIALER

Økologisk latexkerne: GOLS økologisk certificeret latex 12,5 cm højde (Den totale madrashøjde 13-14 cm)

Økologisk betræk: GOTS økologisk certificeret stof fremstillet af 70% økologisk bomuld og 30% økologisk uld. YKK premium lynlås.

ØKOLOGISK SKUM DENSITET

Medium laget har en densitet på 70kg/m3. Det fastere lag har en densitet på 80kg/m3.

Du bestemmer selv din mest behagelige fasthed ved at arrangere de 2 økologiske latexlag indeni betrækket.

MAKSIMAL VÆGT

Den anbefalede maksimale kropsvægt for en Una Junior madras er 80kg.

DESIGN OG FREMSTILLING

Una er designet og udviklet i Tyskland og nænsomt og fair fremstillet i Indien (hvor de økologiske materialer vokser).

LEVERING OG RETURNERING

Levering

Din ordre bliver gratis leveret på hverdage af DPD. Du vil have mulighed for at spore din leverance hvert skridt af vejen og tilmed ændre dagen, så den passer dig.

Returnering & Refundering

Med vores tilfredshedsgaranti kan du få din ordre afhentet og fuldt refunderet indenfor 100 dage fra levering. Du skal blot beholde den originale emballage indtil du ved, du er fuldstændig tilfreds med din Una. Vi ved, at du vil elske din Una, men hvis ikke, skal du blot kontakte os, og så arrangerer vi returnering og giver dig pengene tilbage. Garanteret tilfredshed.

GARANTI

10 Års Garanti

Det er godt at vide, at alle Una madrasser kommer med en pro rata 10 års garanti for produktionsfejl eller fejl i materialer. Faktisk er naturlige latexmadrasser kendt for at være utrolig holdbare i op til 15 til 20 år.

100 NÆTTERS AFPRØVNING

Garanteret Tilfredshed

Vi er sikre på, du vil elske din Una madras. Men hvis du ikke er vild med den efter 100 nætter, henter vi den gratis og giver dig fuld tilbagebetaling.

BEDRE FOR DIG

Der er ingen væmmelige ting i en Una™ Junior Madras. Vores 100% økologisk certificerede materialer betyder, at du kan slappe af uden bekymringer. Den komfortable latex stammer fra lunde med Hevea træer uden tilsætning af ildelugtende petrokemiske produkter.

Du og din familie kan trække vejret frit fra den første nat.

GOLS-Organic-Latex-Certification-UNA

OGSÅ BEDRE FOR PLANETEN

Vores 100% certificerede økologiske materialer betyder, at du kan begrave næsen i din uden bekymringer. Der er ingen giftigt-lugtende dampe, så du og din familie kan lægge jer, slappe af og trække vejret dybt og frit lige fra den første nat. Økologisk uld/bomuld betræk, der lader luft og fugt cirkulere naturligt, så du ikke bliver varm og generet.

PASSER TIL ALLE SENGE

JUSTERBAR SENG

KONTINENTALSENG

FLAD ELLER LAMELBUND

DIREKTE PÅ GULVET

DIRECTLY ON THE FLOOR

DIREKTE PÅ GULVET

SOLID BOX SPRING

KONTINENTALSENG

FLAT OR SLATTED FRAME

FLAD ELLER LAMELBUND

ADJUSTABLE BASE

JUSTERBAR SENG

KUNDEANMELDELSER

Prøv Una™ Junior i 100 nætter

For at hjælpe dig med let at sove, kan du prøve vores Una madras™ i 100 nætter – hvis du ikke er vild med den, afhenter vi den gratis og betaler dine penge tilbage.

ÅBEN DEN

Tag din Una madras-kasse til dit sengestel eller base. Åben den og fjern og pak dit madrasbetræk ud. Fold det ud og placer det på din seng. Lyn toppen af betrækket ned og rul det tilbage, så det er af vejen. (Som at åbne en kuffert.)

RUL DEN UD

Fjern nu det medium-faste lag. Pak det ud, placer det indeni madrasbetrækket og rul det ud, indtil det ligger fladt, med etiketten opad. Gentag med det medium-bløde lag, indtil alle de to lag ligger godt, og kanterne ligger lige.

LYN DEN

Lyn lynlåsen på betrækket, og du er klar til at sove! Forresten kan du lege lidt med rækkefølgen af lagene for at finde den mest komfortable fasthed. Generelt anbefaler vi den medium-faste side øverst for børn på 3-11 og den medium-blødere side øverst for børn mellem 11-18 år.

ELSK DEN

Nu kan dit barn lægge sig ned på sin Una madras og få en sund nats søvn på en fuldstændig naturlig sky af økologisk komfort.

HJÆLPSOM FAQ

Hvad er en økologisk madras? Og hvorfor er det blevet så populære?

En ægte økologisk madras er fremstillet i 100% certificeret økologisk naturmaterialer. Sørg for at se efter de økologiske certifikater for materialer til både betræk og fyld. En Una madras er fremstillet udelukkende med GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret økologisk bomuld/uld blanding betræk og 100% GOLS (Global Organic Latex Standard) certificeret økologisk latexskum.

Hvordan tilpasser/konfigurerer jeg fastheden af min Una Madras?

Una er verdens første økologiske madras, der kan optimeres, hvilket betyder, at du kan justere fastheden på denne fantastiske naturmadras til perfektion. Vores kunderesearch har vist, at 80% af vores kunder vælger Fast nederst, Blød i midten og Medium på toppen til deres ideelle madras. Men hvis du foretrækker den mere fast, så læg Fast øverst, og hvis du foretrækker den lidt blødere, så læg det Bløde lag øverst. Du skal blot lyne lynlåsen op på betrækket, rulle og fjerne de tre fasthedslag, og rulle dem ud igen indeni betrækket i den rækkefølge, du ønsker dem. Rul den, Lyn den, Elsk den. Gør det med to personer. Så enkelt er det.